Norges Fotografforbund inngår samarbeidsavtale med Wahl-Larsen Advokatfirma AS

Norges Fotografforbund inngår samarbeidsavtale med Wahl-Larsen Advokatfirma AS som ny medlemsfordel

Norges Fotografforbund ble stiftet i 1894 og er Norges største og eldste organisasjon for profesjonelle fotografer. Forbundets medlemmer arbeider innen alle fotografiske sjangre eller er tilknyttet bransjen.

Samarbeidet mellom NFF og Wahl-Larsen Advokatfirma AS gir NFFs medlemmer tilgang til juridisk rådgivning innenfor en rekke områder.

«Med vår faglige kompetanse innen relevante rettsområder og et sterkt engasjement for personlig service og løsninger i våre klienters beste interesse, kan medlemmene i NFF være trygge på at vårt advokatkontor vil møte deres unike behov for juridisk bistand. Dette samarbeidet sikrer medlemmene enkel og rask tilgang til juridisk ekspertise av høyeste kvalitet, noe som kan være avgjørende i en juridisk sak. Vårt mål er å gi medlemmene tilgang til dedikerte og erfarne advokater som kan veilede dem gjennom deres juridiske utfordringer», sier advokat og partner Aleksander Ryan i Wahl-Larsen Advokatfirma AS.

«Vi er glade for å få på plass enda en medlemsfordel for våre medlemmer! Vi mener avtalen med Wahl-Larsen Advokatfirma AS vil være til stor nytte for våre medlemmer, og oppfordrer dere til å benytte dere av den og de andre medlemsfordelene våre», sier Linda Dyrnes, daglig leder i Norges Fotografforbund.

Les mer om samarbeidet på NFF sine hjemmesider her.

Spørsmål?

Dersom du har spørsmål knyttet samarbeidet kan du kontakte advokat Aleksander Ryan.

Foto: Anna Maria Solum

Kontakt oss

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst skriv inn en melding.